Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wychodzi biszkoptowe, a przy tym, dzięki owocom, wilgotne. Do tego ciasta można użyć dowolnych owoców: śliwek, brzoskwiń, jabłek, czy tak jak w moim przypadku- nektarynek. Przepis z mojewypieki. od dorotuś
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Wszystkie składniki (oprócz owoców) zmiksować razem na gładką mase. Ciasto przelać do formy (u mnie 23cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzchu ułożyć owoce. Piec w temp. 180 st. przez około 40min. Upieczone ciasto posypać cukrem pudrem.