Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i tanie ciasto z owocami z kompotu polecam spróbować
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Suche składniki mieszam w misce i dodaję sypkie i dokładnie mieszam by nie było grudek ,gotowe ciast wykładam na dużą blaszkę wyłożoną papierom do pieczenia ,na ciasto układam odsączone na sitku owoce z kompotu bez pestek u mnie śliwki .Ciasto piekę w 175 stopniach 35 minut
Gdy ciast kończy sie piec robię bezę białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli na koniec dodaję partiami cukier i następnie budyń waniliowy i wiórka kokosowe delikatnie mieszam by piana nie opadła łyżką .Wyjmuję upieczone 35 minut ciasto i nakładam na gorące beze i piekę jeszcze 15 minut z termo obiegiem w 150 stopniach
Upieczone ciasto odstawiam do ostygnięcia i podaję życzę smacznego .Po dokładne wykonanie zapraszam na film poniżej