Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i pyszne ciasto, które zawsze się udaje, można oczywiście wykorzystać inne owoce, ale idealnie smakuje z kwaśnym rabarbarem
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1041
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 356
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3216
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1041
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 356
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3216
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 667
Składniki
1. rabarbar obrać, pokroić na 2 cm kawałki, oprószyć 2 łyżkami cukru, 2. margarynę utrzeć z pozostałym cukrem, dodawać po 1 żółtku ucierając, dodać mąkę, proszę olej i aromat, wymieszać, 3. białka ubić na sztywno, wymieszać z ciastem, 4. ciasto wylać na blachę poukładać dość ciasno rabarbar, 5. piec w piekarniku nagrzanym do 180 st przez ok 40 min, po przestudzeniu posypać cukrem pudrem, smacznego