Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10577
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4645
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424557
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10577
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4645
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424557
Składniki
Dobrze schłodzona śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Partiami dodawać serek mascarpone. Na dnie blaszki wyłożonej papierem do pieczenia,ułożyć warstwę krakersów. Następnie wyłożyć połowę kremu,na to ułożyć rurki. Przykryć resztą kremu. Kolejna warstwa to krakersy,na których rozsmarowujemy masę kajmakową. Całość oprószyć kakao. Wstawić na kilka godzin do lodówki.