Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego jak przygotowanie tak pysznego ciasta na bazie serków z dodatkiem śmietany na spodzie z gofrów. Ciasto, bez pieczenia które nie potrzebuje dużo składników i zrobimy w kilka minut.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Składniki
1. Połowę gofrów układamy na dnie formy do pieczenia.
2. Galaretki rozpuszczamy szklance gorącej wody i studzimy. 3. Śmietanę ubijamy mikserem razem z serkami. następnie wlewamy ostudzone galaretki. 4. Masę wykładamy na gofry.
5. Przykrywamy pozostałymi goframi i smarujemy wierzch ciasta dżemem. 6. Posypujemy płatkami migdałowymi i chłodzimy dwie godziny w lodówce.
7. Ciasto gotowe. 8. Smacznego.