Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki w pełni, więc trzeba korzystać i smakować w pysznym cieście
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16154
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16154
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem/słodzikiem na puszysto.
Dodajemy do tego olej i porcjami mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wlewamy masę i wciskamy truskawki. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu i przestudzeniu posypujemy cukrem pudrem.