Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki w pełni, więc trzeba korzystać i smakować w pysznym cieście
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14674
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 96
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14674
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 96
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem/słodzikiem na puszysto.
Dodajemy do tego olej i porcjami mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wlewamy masę i wciskamy truskawki. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu i przestudzeniu posypujemy cukrem pudrem.