Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki w pełni, więc trzeba korzystać i smakować w pysznym cieście
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8648
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 173
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2651
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 104
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17672
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8648
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 173
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2651
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 104
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17672
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem/słodzikiem na puszysto.
Dodajemy do tego olej i porcjami mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wlewamy masę i wciskamy truskawki. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu i przestudzeniu posypujemy cukrem pudrem.