Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i słodko- propozycja na weekend.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 745
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 745
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Składniki
Mąkę wymieszaj z budyniem, szczyptą soli i proszkiem do pieczenia. Czekoladę drobno posiekaj. Masło utrzyj z cukrem. Powoli dodawaj jajka. Dosypuj sypkie składniki cały czas miksują. Płatki migdałowe posiekaj (garść odłóż do dekoracji). Dodaj je do ciasta razem z czekoladą. Wymieszaj. Śliwki pokrój na połówki. Wyłóż na ciasto. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut. Jeszcze ciepłe ciasto posmaruj powidłami. Udekoruj płatkami.