Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1161
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 520
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1161
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 520
Składniki
Śliwki ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub formie do zapiekania. Płatki migdałowe i płatki owsiane wymieszać z miodem, cynamonem i kardamonem, rozłożyć na owocach.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 165 stopni.
Do rozgrzanego urządzenia wstawić naczynie żaroodporne. Ustawić czas na 20 minut, zamknąć urządzenie i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
Podawać na ciepło.
Wskazówka: Do przygotowania crumble idealnie nadają się także jabłka, brzoskwinie oraz truskawki.