Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne ciasteczka.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 62
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1079
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 438
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15390
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 62
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1079
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 438
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15390
Składniki
Wykonanie: Masło rozpuścić w rondelku, a następnie zdjąć z ognia i wystudzić. Ciasto rozłożyć na stolnicy, posmarować je masłem z pomocą pędzelka, posypać cukrem i cynamonem. Zwinąć dosyć ciasno w rulon, i pociąć ostrym nożem w plastry o grubości 1 cm. Blachę z wyposażenia piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć ślimaczki z zachowaniem kilkucentymetrowych odległości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut. Po upieczeniu ostudzić i oprószyć cukrem pudrem.