Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste muffinki z lekką nutą cytryny :)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3690
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 190
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 97
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3690
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 190
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 97
Składniki
Wszystkie składniki miksujemy za pomocą miksera na gładką masę. Formę na babeczki smarujemy olejem (wtedy nie ma potrzeby wykładania ich papilotkami, bo babeczki łatwo wyjąć po upieczeniu). Nakładamy ciasto za pomocą zwilżonej łyżki. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 st.C przez ok. 20-25 min, bez termoobiegu. Gotowe muffinki studzimy na kratce. Dekorujemy po całkowitym wystudzeniu. Smacznego !