Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste muffinki z lekką nutą cytryny :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99138
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1951
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5794
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5794
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99138
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1951
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5794
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5794
Składniki
Wszystkie składniki miksujemy za pomocą miksera na gładką masę. Formę na babeczki smarujemy olejem (wtedy nie ma potrzeby wykładania ich papilotkami, bo babeczki łatwo wyjąć po upieczeniu). Nakładamy ciasto za pomocą zwilżonej łyżki. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 st.C przez ok. 20-25 min, bez termoobiegu. Gotowe muffinki studzimy na kratce. Dekorujemy po całkowitym wystudzeniu. Smacznego !