Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, aksamitny krem o smaku cytrynowo-miodowym na bazie ricotty. Możemy go podać jako samodzielny deser lub w towarzystwie ulubionych owoców np. truskawek, jeżyn, malin lub poziomek.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 477
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 567
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 477
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 567
Składniki
Do miski przekładamy wszystkie składniki i ucieramy mikserem około 2 minut, aż wszystkie składniki się połączą i stworzą jednolitą, aksamitną konsystencję. Krem przekładamy do małych pucharków i odstawiamy na godzinę do lodówki. Przed podaniem ozdabiamy np. skórką cytrynową lub ulubioną posypką.