Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być brownie, ale siedziało w piekarniku kilka minut za długo i nie ma tej wilgoci charakterystycznej dla brownie. Mimo to, jest bardzo smaczne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Margarynę i kuwerturę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać ostudzoną masę czekoladową.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Przesiać do masy czekoladowo-jajecznej i wymieszać. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć maliny. Piec ok. 30-35 minut. Smacznego :)