Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aksamitny deser z czekoladą.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Masło topimy w garnuszku, gdy się roztopi, należy wyłączyć. Wsypujemy pokruszoną czekoladę, mieszamy, aż zrobi się sos czekoladowy. Następnie dodajemy śmietanę i cukier, mieszamy wszystko razem do połączenia składników. Przekładamy do rękawa cukierniczego. Smacznego.