Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmienny sposób na gofry :) Przepis zaczerpnięty z internetu.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1800
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 272
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1800
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 272
Składniki
Oddzielic żółtka od białek, białka ubić na pianę. Żółtka utrzeć z cukrem, późnej stopniowo dodawać mleko, mąkę, budyń, proszek do pieczenia, wody dodać tyle, by ciasto nie wyszło zbyt gęste, na końcu dodać białka, wymieszać. Smażyć w gofrownicy ok.3-4 min. Podawać dowolnie, ja proponuję dżem wiśniowy i bitą śmietanę. Polecam :)