Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tyle słodyczy to chyba grzech
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1313
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1313
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę , wciąż ubijając dodac cukier i cytrynę
Ręcznie - delikatnie wmieszać w powstałą masę kokos i posiekaną drobno czekoladę.
Na papier do pieczenia nakładać porcje wielkości kopiatej łyżki formując kule i zachowując przerwy miedzy porcjami.
Pieczemy w temp.160 st. około 20 min.