Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tyle słodyczy to chyba grzech
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 146
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 244
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 146
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 244
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę , wciąż ubijając dodac cukier i cytrynę
Ręcznie - delikatnie wmieszać w powstałą masę kokos i posiekaną drobno czekoladę.
Na papier do pieczenia nakładać porcje wielkości kopiatej łyżki formując kule i zachowując przerwy miedzy porcjami.
Pieczemy w temp.160 st. około 20 min.