Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tyle słodyczy to chyba grzech
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7153
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 29
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 39
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7153
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 29
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 39
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę , wciąż ubijając dodac cukier i cytrynę
Ręcznie - delikatnie wmieszać w powstałą masę kokos i posiekaną drobno czekoladę.
Na papier do pieczenia nakładać porcje wielkości kopiatej łyżki formując kule i zachowując przerwy miedzy porcjami.
Pieczemy w temp.160 st. około 20 min.