Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze muffiny na ostatnią chwilę...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Składniki
W misce wymieszać wszystkie sypkie składniki. Dodać 200g ciemnej czekolady. (POSIEKANEJ DROBNO!) Do drugiej miski dodać resztę składników oprócz drażetek, wymieszać. Wlać mokre składniki do suchych i wymieszać łyżką. Przełożyć do foremek do piecz. babeczek wyłożonych papilotkami i napełnić do 3/4 pojemności. Zrobić zagłębienie w każdej babeczce i wsypać na oko trochę drażetek, a resztę na górę. Piec w tem. 200*C przez 15-18 min. (po upieczeniu drażetki się rozpuszczą i będą przypominały czek. suflet). Można dodać do ciasta wiórki kokosowe...