Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze muffiny na ostatnią chwilę...
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 255
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 82
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 123
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 255
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 82
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 123
Składniki
W misce wymieszać wszystkie sypkie składniki. Dodać 200g ciemnej czekolady. (POSIEKANEJ DROBNO!) Do drugiej miski dodać resztę składników oprócz drażetek, wymieszać. Wlać mokre składniki do suchych i wymieszać łyżką. Przełożyć do foremek do piecz. babeczek wyłożonych papilotkami i napełnić do 3/4 pojemności. Zrobić zagłębienie w każdej babeczce i wsypać na oko trochę drażetek, a resztę na górę. Piec w tem. 200*C przez 15-18 min. (po upieczeniu drażetki się rozpuszczą i będą przypominały czek. suflet). Można dodać do ciasta wiórki kokosowe...