Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega smaczne, rozpływa się w ustach. Przepis jest na dużą blachę, można zmniejszyć proporcje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Składniki
wykonanie ciasta; Masło zmiksować z cukrem na puch. Dodawać stopniowo po całym jajku. Następnie na przemian wymieszane ze sobą suche składniki i mleko. Gdy ciasto będzie już dobrze wymieszane, dodajemy pokrojone banany i mieszamy szpatułką. Następnie przekładamy do formy. Pieczemy w 170* ok. 50 minut. Wykonanie polewy; Czekoladę należy połamać i dodać do podgrzanego z cukrem jogurtu. Wymieszać, aż powstanie czekoladowy sos. Jeszcze ciepłym polać ciasto. Smacznego.