Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega smaczne, rozpływa się w ustach. Przepis jest na dużą blachę, można zmniejszyć proporcje.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Składniki
wykonanie ciasta; Masło zmiksować z cukrem na puch. Dodawać stopniowo po całym jajku. Następnie na przemian wymieszane ze sobą suche składniki i mleko. Gdy ciasto będzie już dobrze wymieszane, dodajemy pokrojone banany i mieszamy szpatułką. Następnie przekładamy do formy. Pieczemy w 170* ok. 50 minut. Wykonanie polewy; Czekoladę należy połamać i dodać do podgrzanego z cukrem jogurtu. Wymieszać, aż powstanie czekoladowy sos. Jeszcze ciepłym polać ciasto. Smacznego.