Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega smaczne, rozpływa się w ustach. Przepis jest na dużą blachę, można zmniejszyć proporcje.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8184
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2802
Polecam.
Odsłon: 1418
Polecam.
Odsłon: 420
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8184
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2802
Polecam.
Odsłon: 1418
Polecam.
Odsłon: 420
Składniki
wykonanie ciasta; Masło zmiksować z cukrem na puch. Dodawać stopniowo po całym jajku. Następnie na przemian wymieszane ze sobą suche składniki i mleko. Gdy ciasto będzie już dobrze wymieszane, dodajemy pokrojone banany i mieszamy szpatułką. Następnie przekładamy do formy. Pieczemy w 170* ok. 50 minut. Wykonanie polewy; Czekoladę należy połamać i dodać do podgrzanego z cukrem jogurtu. Wymieszać, aż powstanie czekoladowy sos. Jeszcze ciepłym polać ciasto. Smacznego.