Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski, powojenny przepis na smaczny deser.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 754
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 754
Składniki
Przygotowanie: Czereśnie wsypać do garnka, zalać winem i jedną szklanką wody i dodać cukier. Gotować przez pięć minut, wyjąć czereśnie a sok zaciągnąć mąką ziemniaczaną rozrobioną z małą ilością wody. Mieszając zagotować, włożyć ponownie czereśnie, przestudzić i podawać.