Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski, powojenny przepis na smaczny deser.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1977
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 57
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1977
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 57
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Składniki
Przygotowanie: Czereśnie wsypać do garnka, zalać winem i jedną szklanką wody i dodać cukier. Gotować przez pięć minut, wyjąć czereśnie a sok zaciągnąć mąką ziemniaczaną rozrobioną z małą ilością wody. Mieszając zagotować, włożyć ponownie czereśnie, przestudzić i podawać.