Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 596
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 596
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Składniki
1. Daktyle oraz sodę oczyszczoną zalej gorącą wodą. 2. Odstaw, aż zmiękną i wystygną. 3. Zblenduj na gładką masę. 4. Do miski włóż suche składniki. 5. Następnie mokre i wszystko razem wymieszaj. 6. Przełóż do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. 7. Piecz około 50 minut w temperaturze 180°C.
8. Przygotuj polewę czekoladową - wszystkie składniki polewy włóż do rondelka. Podgrzewaj, aż składniki się połączą, a cukier rozpuści. 9. Udekoruj polewą ciasto. 10. Smacznego