Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Składniki
1. Daktyle oraz sodę oczyszczoną zalej gorącą wodą. 2. Odstaw, aż zmiękną i wystygną. 3. Zblenduj na gładką masę. 4. Do miski włóż suche składniki. 5. Następnie mokre i wszystko razem wymieszaj. 6. Przełóż do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. 7. Piecz około 50 minut w temperaturze 180°C.
8. Przygotuj polewę czekoladową - wszystkie składniki polewy włóż do rondelka. Podgrzewaj, aż składniki się połączą, a cukier rozpuści. 9. Udekoruj polewą ciasto. 10. Smacznego