Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 421
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 973
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 88
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 421
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 973
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 88
Składniki
1. Daktyle oraz sodę oczyszczoną zalej gorącą wodą. 2. Odstaw, aż zmiękną i wystygną. 3. Zblenduj na gładką masę. 4. Do miski włóż suche składniki. 5. Następnie mokre i wszystko razem wymieszaj. 6. Przełóż do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. 7. Piecz około 50 minut w temperaturze 180°C.
8. Przygotuj polewę czekoladową - wszystkie składniki polewy włóż do rondelka. Podgrzewaj, aż składniki się połączą, a cukier rozpuści. 9. Udekoruj polewą ciasto. 10. Smacznego