Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i łatwy do przygotowania krem - deser. Idealny do porannych tostów lub po prostu jak deser po obiedzie. Możesz nawet zjeść przekąskę w ciągu dnia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Składniki
Wlej mleko do rondla i wyślij do pieca. W misce wymieszaj wszystkie suche składniki. Gdy mleko się zagotuje, stopniowo wprowadzaj suchą mieszankę, ciągle mieszając, aby nie było grudek. Gdy się zagotuje i zgęstnieje, zdejmij z ognia. W miarę ochładzania krem gęstnieje bardziej. Zmiel trochę orzechy nożem i dodaj do nutella.
Ułóż porcjami w słoikach i wstaw do lodówki. Smacznego