Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deserek na zimne wieczory.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4624
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7088
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4624
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7088
Składniki
Wykonanie: Migdały przypiec delikatnie na patelni. Jogurt wymieszać z miodem i cynamonem, przełożyć do pucharków, posypać startą czekoladą i prażonymi migdałami. Gotowy deser schłodzić w lodówce.