Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczny deser na weekend. Jest pyszny i z pewnością poprawi każdemu nastój, nawet w deszczowy dzień.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 547
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 547
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 166
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w dwóch szklankach gorącej, przegotowanej wody. Ostudzoną dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wymieszać ją z serkiem waniliowym. Tak powstałą masą napełnić pucharki i dać je do lodówki. Galaretkę arbuzową rozpuścić w jednej szklance gorącej, przegotowanej wody. Wystudzić i dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wylać ją do pucharków. Dodać cząstki arbuza i jeszcze jakąś godzinę potrzymać w lodówce.