Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczny deser na weekend. Jest pyszny i z pewnością poprawi każdemu nastój, nawet w deszczowy dzień.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w dwóch szklankach gorącej, przegotowanej wody. Ostudzoną dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wymieszać ją z serkiem waniliowym. Tak powstałą masą napełnić pucharki i dać je do lodówki. Galaretkę arbuzową rozpuścić w jednej szklance gorącej, przegotowanej wody. Wystudzić i dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wylać ją do pucharków. Dodać cząstki arbuza i jeszcze jakąś godzinę potrzymać w lodówce.