Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczny deser na weekend. Jest pyszny i z pewnością poprawi każdemu nastój, nawet w deszczowy dzień.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5475
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5475
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w dwóch szklankach gorącej, przegotowanej wody. Ostudzoną dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wymieszać ją z serkiem waniliowym. Tak powstałą masą napełnić pucharki i dać je do lodówki. Galaretkę arbuzową rozpuścić w jednej szklance gorącej, przegotowanej wody. Wystudzić i dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wylać ją do pucharków. Dodać cząstki arbuza i jeszcze jakąś godzinę potrzymać w lodówce.