Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie szybkie. Deser nie jest zbyt kaloryczny, a bardzo smaczny. Polecam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Śliwki umyć. Następnie pokroić i usunąć pestki. Banany obrać ze skórki i pokroić na kawałki. Owoce dać do miksera i zblendować. Powstałą masę przelać do pucharków. Do każdego dodać łyżkę chia. Poczekać około 20 minut, aż chia stężeje. Na wierzch nałożyć posiekane orzechy i podawać.