Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny, ekspresowy do zrobienia ... z nutką mojego ulubionego ajerkoniaku :-)
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24914
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 126
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 84
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 550
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24914
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 126
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 84
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 550
Składniki
Budyń ugotować, przestudzić. Zmiksować z ajerkoniakiem. Ubić śnieżkę razem z kakao, można dodać trochę cukru pudru (ja nie dodawałam). Deser przełozyć do salaterki lub szklanek : budyń, śnieżka, budyń, śnieżka. Udekorowałam kawałkami ptasiego mleczka i polałam ajerkoniakiem. Schłodzić w lodówce. Smacznego :-)