Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimny deser wiśniowo - malinowy z procentami :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17310
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 481
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 76
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 178
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17310
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 481
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 76
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 178
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Galaretkę wsypujemy do miseczki i zalewamy szklanką wrzącej wody. Mieszamy do rozpuszczenia się galaretki w wodzie. Odstawiamy do ostygnięcia. Gdy galaretka będzie lekko zgęstniała wlewamy do pucharka. Układamy wisienki i maliny osączone na sitku z alkoholu. Układamy 3 gałki lodów czekoladowego i odstawiamy do lodówki do całkowitego zgęstnienia galaretki. Smacznego:)