Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz słodyczy, to ten deser myślę, że przypadnie ci do gustu. Deser słodzony nie cukrem, a owocami.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Jabłko obieramy, wyrzucamy pestki i twardsze części z ogryzka, owoc kroimy na plasterki. Pokrojone jabłko wrzucamy do garnka i podlewamy niewielką ilością wody i dusimy do miękkości. Banana obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera. Dodajemy również połowę naszego duszonego jabłka, zarodki pszenne i jogurt. Razem wszystko miksujemy. Owocową masę wlewamy do szklanek i dekorujemy drugą połową jabłka, bananem, ja użyłam orzecha włoskiego i winogrona fioletowe i zielone.