Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz słodyczy, to ten deser myślę, że przypadnie ci do gustu. Deser słodzony nie cukrem, a owocami.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Jabłko obieramy, wyrzucamy pestki i twardsze części z ogryzka, owoc kroimy na plasterki. Pokrojone jabłko wrzucamy do garnka i podlewamy niewielką ilością wody i dusimy do miękkości. Banana obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera. Dodajemy również połowę naszego duszonego jabłka, zarodki pszenne i jogurt. Razem wszystko miksujemy. Owocową masę wlewamy do szklanek i dekorujemy drugą połową jabłka, bananem, ja użyłam orzecha włoskiego i winogrona fioletowe i zielone.