Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz słodyczy, to ten deser myślę, że przypadnie ci do gustu. Deser słodzony nie cukrem, a owocami.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2964
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 125
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 60
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 61
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2964
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 125
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 49
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 60
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 61
Składniki
Jabłko obieramy, wyrzucamy pestki i twardsze części z ogryzka, owoc kroimy na plasterki. Pokrojone jabłko wrzucamy do garnka i podlewamy niewielką ilością wody i dusimy do miękkości. Banana obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera. Dodajemy również połowę naszego duszonego jabłka, zarodki pszenne i jogurt. Razem wszystko miksujemy. Owocową masę wlewamy do szklanek i dekorujemy drugą połową jabłka, bananem, ja użyłam orzecha włoskiego i winogrona fioletowe i zielone.