Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser przygotowany na bazie mojego budyniu jogurtowego.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4210
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11519
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6591
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5513
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13643
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4210
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11519
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6591
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5513
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13643
Składniki
Do jogurtu dodać: mąkę, jajko, cukier waniliowy. Zmiksować na gładką masę. Ugotować budyń. Dodać: - 2-3 łyżki żelatyny, mieszać aż żelatyna się rozpuści, - rodzynki, - drobno pokrojoną mięte.
Przełożyć do pucharków, odstawić do stężenia do lodówki.