Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 223
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 105
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 312
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 124
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 72
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 223
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 105
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 312
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 124
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 72
Składniki
galaretkę rozrobic w/g przepisu na opakowaniu. Gdy będzie na w pół stężała nałożyc do pucharków.
Brzoskwinię obrac pokroic na drobne cząstki, wrzucic do galaretki. Odstawic do stężenia.
Arbuza pokrojonego w kostkę ułożyc na stężałej galaretce. Ułożyc na tym kawałki lodu. Wbic trójkąt wafla, podawac. Smacznego.