Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 862
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 75
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 862
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 75
Składniki
galaretkę rozrobic w/g przepisu na opakowaniu. Gdy będzie na w pół stężała nałożyc do pucharków.
Brzoskwinię obrac pokroic na drobne cząstki, wrzucic do galaretki. Odstawic do stężenia.
Arbuza pokrojonego w kostkę ułożyc na stężałej galaretce. Ułożyc na tym kawałki lodu. Wbic trójkąt wafla, podawac. Smacznego.