Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Składniki
galaretkę rozrobic w/g przepisu na opakowaniu. Gdy będzie na w pół stężała nałożyc do pucharków.
Brzoskwinię obrac pokroic na drobne cząstki, wrzucic do galaretki. Odstawic do stężenia.
Arbuza pokrojonego w kostkę ułożyc na stężałej galaretce. Ułożyc na tym kawałki lodu. Wbic trójkąt wafla, podawac. Smacznego.