Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19527
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2057
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19527
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2057
Składniki
Wykonanie: W szerokim rondlu zagotować wodę z dwoma łyżkami cukru, dodać ryż i gotować na małym ogniu około 20 minut. Następnie wymieszać z płatkami migdałowymi i z cukrem waniliowym, resztę cukru wymieszać z cynamonem. Ryż podawać z bitą śmietaną, posypane cukrem z cynamonem.