Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzonko dla naszych dzieci.
Wykonanie:
W szerokim rondlu zagotować wodę z dwoma łyżkami cukru, dodać ryż i gotować na małym ogniu około 20 minut. Następnie wymieszać z płatkami migdałowymi i z cukrem waniliowym, resztę cukru wymieszać z cynamonem. Ryż podawać z bitą śmietaną, posypane cukrem z cynamonem.
Bardzo smaczne i sycące danie .
Odsłon: 52262
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 81
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 44
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 480
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 81
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 44
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 480
Składniki
Wykonanie: W szerokim rondlu zagotować wodę z dwoma łyżkami cukru, dodać ryż i gotować na małym ogniu około 20 minut. Następnie wymieszać z płatkami migdałowymi i z cukrem waniliowym, resztę cukru wymieszać z cynamonem. Ryż podawać z bitą śmietaną, posypane cukrem z cynamonem.
Przepisy Desery
Desery
Sernik z rabarbarem i polewą czekoladową
Desery
Gofry jak z budki.
Desery
SERNIK GALARETKOWIEC
Desery
Torcik dla synowej
Sernik z rabarbarem i polewą czekoladową
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 81
Gofry jak z budki.
Ktoś mnie dziś naciągnął na gofry i to nie był mój mąż. Sezon letni, wakacyjn...
Odsłon: 162