Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Wykonanie: W szerokim rondlu zagotować wodę z dwoma łyżkami cukru, dodać ryż i gotować na małym ogniu około 20 minut. Następnie wymieszać z płatkami migdałowymi i z cukrem waniliowym, resztę cukru wymieszać z cynamonem. Ryż podawać z bitą śmietaną, posypane cukrem z cynamonem.