Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy, smaczny i szybki w przygotowaniu. Polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 196
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 196
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 522
Składniki
Herbatniki pokruszyć. Serek mascarpone utrzeć z cukrem pudrem i jogurtem na jednolitą masę. Borówki umyć. Na dno pucharków wyłożyć połowę herbatników. Następna warstwa to krem z mascarpone. Na nią borówki. Następnie jeszcze raz powtórzyć te same warstwy tj. herbatniki, krem z mascarpone, borówki. Od razu można podawać.