Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy, smaczny i szybki w przygotowaniu. Polecam.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2487
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3413
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1491
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2195
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2487
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3413
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1491
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2195
Składniki
Herbatniki pokruszyć. Serek mascarpone utrzeć z cukrem pudrem i jogurtem na jednolitą masę. Borówki umyć. Na dno pucharków wyłożyć połowę herbatników. Następna warstwa to krem z mascarpone. Na nią borówki. Następnie jeszcze raz powtórzyć te same warstwy tj. herbatniki, krem z mascarpone, borówki. Od razu można podawać.