Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska np. na podwieczorek. Wykonanie bardzo łatwe. Serdecznie polecam.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4128
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416280
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2832
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4128
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416280
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2832
Składniki
Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Rodzynki namoczyć w ciepłej, przegotowanej wodzie na kilka minut. Potem wodę odlać. Orzechy pokroić na mniejsze cząstki. Odsączony ryż, pokrojone brzoskwinie, rodzynki i orzechy wymieszać razem w miseczce. Polać syropem z agawy. Gotowe.