Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska np. na podwieczorek. Wykonanie bardzo łatwe. Serdecznie polecam.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Rodzynki namoczyć w ciepłej, przegotowanej wodzie na kilka minut. Potem wodę odlać. Orzechy pokroić na mniejsze cząstki. Odsączony ryż, pokrojone brzoskwinie, rodzynki i orzechy wymieszać razem w miseczce. Polać syropem z agawy. Gotowe.