Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska np. na podwieczorek. Wykonanie bardzo łatwe. Serdecznie polecam.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 86
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 417
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 173
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 157
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 86
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 417
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 173
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 157
Składniki
Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Rodzynki namoczyć w ciepłej, przegotowanej wodzie na kilka minut. Potem wodę odlać. Orzechy pokroić na mniejsze cząstki. Odsączony ryż, pokrojone brzoskwinie, rodzynki i orzechy wymieszać razem w miseczce. Polać syropem z agawy. Gotowe.