Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska np. na podwieczorek. Wykonanie bardzo łatwe. Serdecznie polecam.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14258
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19400
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14258
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19400
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
Składniki
Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Rodzynki namoczyć w ciepłej, przegotowanej wodzie na kilka minut. Potem wodę odlać. Orzechy pokroić na mniejsze cząstki. Odsączony ryż, pokrojone brzoskwinie, rodzynki i orzechy wymieszać razem w miseczce. Polać syropem z agawy. Gotowe.