Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota, chciałoby się powiedzieć. Serdecznie polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Winogrona umyć i poobrywać. Z przesianej mąki, cukru pudru, wiórków kokosowych i masła przygotować kruszonkę. Rozłożyć ją w foremce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Piec około 30 minut w 200 st. C. Kilka razy przemieszać. Powinna wyraźnie zbrązowieć. Kruszonkę wystudzić. Serek zblendować z cukrem pudrem na jednolitą masę. Wymieszać go ze startą czekoladą. Do pucharków nałożyć najpierw kruszonkę. Następna warstwa to winogrona. Potem krem z serka i czekolady. Znów kruszonka. Na wierzch winogrona.