Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota, chciałoby się powiedzieć. Serdecznie polecam.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1522
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1139
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 112
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 217
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1522
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1139
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 112
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 217
Składniki
Winogrona umyć i poobrywać. Z przesianej mąki, cukru pudru, wiórków kokosowych i masła przygotować kruszonkę. Rozłożyć ją w foremce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Piec około 30 minut w 200 st. C. Kilka razy przemieszać. Powinna wyraźnie zbrązowieć. Kruszonkę wystudzić. Serek zblendować z cukrem pudrem na jednolitą masę. Wymieszać go ze startą czekoladą. Do pucharków nałożyć najpierw kruszonkę. Następna warstwa to winogrona. Potem krem z serka i czekolady. Znów kruszonka. Na wierzch winogrona.