Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota, chciałoby się powiedzieć. Serdecznie polecam.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 767
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1915
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 427
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 767
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1915
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 427
Składniki
Winogrona umyć i poobrywać. Z przesianej mąki, cukru pudru, wiórków kokosowych i masła przygotować kruszonkę. Rozłożyć ją w foremce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Piec około 30 minut w 200 st. C. Kilka razy przemieszać. Powinna wyraźnie zbrązowieć. Kruszonkę wystudzić. Serek zblendować z cukrem pudrem na jednolitą masę. Wymieszać go ze startą czekoladą. Do pucharków nałożyć najpierw kruszonkę. Następna warstwa to winogrona. Potem krem z serka i czekolady. Znów kruszonka. Na wierzch winogrona.