Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone porzeczki już dojrzewają. Warto je wykorzystać do deseru, który dzisiaj proponuję. Jest prosty i smaczny.
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 121
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 41
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1184
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 80
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 428
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 121
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 41
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1184
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 80
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 428
Składniki
Ubić kremówkę. Musi być ona wyjęta prosto z lodówki. Dodać cukier puder i nadal chwilę ubijać. Następnie dodawać serek mascarpone i ubijać na wolnych obrotach, aż składniki się połączą. Na dno pucharków pokruszyć część herbatników. Na nie wyłożyć krem, który otrzymaliśmy z kremówki i serka mascarpone. Na wierzch czerwone porzeczki. Całość przyozdobić herbatnikami. Można od razu podawać.