Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone porzeczki już dojrzewają. Warto je wykorzystać do deseru, który dzisiaj proponuję. Jest prosty i smaczny.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5968
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9031
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8377
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5755
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5968
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9031
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8377
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5755
Składniki
Ubić kremówkę. Musi być ona wyjęta prosto z lodówki. Dodać cukier puder i nadal chwilę ubijać. Następnie dodawać serek mascarpone i ubijać na wolnych obrotach, aż składniki się połączą. Na dno pucharków pokruszyć część herbatników. Na nie wyłożyć krem, który otrzymaliśmy z kremówki i serka mascarpone. Na wierzch czerwone porzeczki. Całość przyozdobić herbatnikami. Można od razu podawać.