Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwone porzeczki już dojrzewają. Warto je wykorzystać do deseru, który dzisiaj proponuję. Jest prosty i smaczny.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 122
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1136
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 122
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1136
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Składniki
Ubić kremówkę. Musi być ona wyjęta prosto z lodówki. Dodać cukier puder i nadal chwilę ubijać. Następnie dodawać serek mascarpone i ubijać na wolnych obrotach, aż składniki się połączą. Na dno pucharków pokruszyć część herbatników. Na nie wyłożyć krem, który otrzymaliśmy z kremówki i serka mascarpone. Na wierzch czerwone porzeczki. Całość przyozdobić herbatnikami. Można od razu podawać.