Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków coli i słonego karmelu. Polecam:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1122
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1075
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2131
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1122
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1075
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2131
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Studzimy i wstawiamy do lodówki do stężenia.
Masę śmietanową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (dodając śmietankę 30% oraz cukier puder).
Na dno pucharków nakładamy warstwę kremu, następnie łyżką nakładamy galaretkę, na wierzch ponownie warstwę kremu. Ozdabiamy opłatkowymi kwiatkami.