Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 124
Dodano: 03.12.2020
Odsłon: 219
3-4 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Studzimy i wstawiamy do lodówki do stężenia.
Masę śmietanową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (dodając śmietankę 30% oraz cukier puder).
Na dno pucharków nakładamy warstwę kremu, następnie łyżką nakładamy galaretkę, na wierzch ponownie warstwę kremu. Ozdabiamy opłatkowymi kwiatkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

KulinarnaChwila 04 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
super:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 03 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Na bogato! Ja dzisiaj prosto, truskawki w galaretce:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 03 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Cos wspaniałego :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz