Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków coli i słonego karmelu. Polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8026
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 358
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3526
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8026
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 358
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3526
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Studzimy i wstawiamy do lodówki do stężenia.
Masę śmietanową przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (dodając śmietankę 30% oraz cukier puder).
Na dno pucharków nakładamy warstwę kremu, następnie łyżką nakładamy galaretkę, na wierzch ponownie warstwę kremu. Ozdabiamy opłatkowymi kwiatkami.