Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z granatem absolutnie nie wybuchowy.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7594
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2656
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7594
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2656
Składniki
Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Serek mieszamy z tężejącą galaretką. Wlewamy na dno pucharków i chłodzimy w lodówce.
Z granatu wyjmujemy nasiona i wsypujemy je na wierzch masy serowej. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Zalewamy nią nasiona granatu.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.