Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z granatem absolutnie nie wybuchowy.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 813
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15272
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 813
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15272
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Składniki
Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Serek mieszamy z tężejącą galaretką. Wlewamy na dno pucharków i chłodzimy w lodówce.
Z granatu wyjmujemy nasiona i wsypujemy je na wierzch masy serowej. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Zalewamy nią nasiona granatu.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.