Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z granatem absolutnie nie wybuchowy.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2072
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10765
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 78
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2072
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10765
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 78
Składniki
Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Serek mieszamy z tężejącą galaretką. Wlewamy na dno pucharków i chłodzimy w lodówce.
Z granatu wyjmujemy nasiona i wsypujemy je na wierzch masy serowej. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Zalewamy nią nasiona granatu.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.