Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z granatem absolutnie nie wybuchowy.
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 585
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 627
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 585
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 627
Składniki
Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Serek mieszamy z tężejącą galaretką. Wlewamy na dno pucharków i chłodzimy w lodówce.
Z granatu wyjmujemy nasiona i wsypujemy je na wierzch masy serowej. Przezroczystą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do lekkiego stężenia. Zalewamy nią nasiona granatu.
Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.