Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser z nasionami szałwii hiszpańskiej ,strzelającej między zębami. Do tego słodka ,waniliowa bita śmietana...pycha <3
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4154
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4154
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Mango obieramy ,kroimy w kostkę ,miksujemy. Dodajemy nasiona chia ,mieszamy. Przekładamy do pucharków ,wstawiamy na noc do lodówki. Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem i ekstraktem waniliowym. Przekładamy do pucharków (na mango) i dekorujemy. Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę przed podaniem.