Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i smaczny deser. Serdecznie polecam.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Na dno pucharków wsypać po dwie łyżki ryżu preparowanego. Na to wyłożyć łyżką jogurt wymieszany z chia i miodem. Następna warstwa to znów ryż preparowany. Potem podduszone pokrojone jabłka. W czasie duszenia jabłek można dodać wody, aby się nie przypaliły. Nie muszą całkiem rozpaść się. Gorące jabłka wymieszać z galaretką, wystudzić i wyłożyć na wierzch pucharków. Dać do lodówki na 1-1,5 godziny. Przed podaniem można jeszcze przyozdobić ryżem.