Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser light - truskawki, ricotta i biszkopty
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Ricottę wymieszaj z jogurtem, dodaj 4 łyżki stewii i mieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
W szklanym naczyniu ułóż kolejno warstwy: biszkopty, krem, truskawki, krem.
Na końcu ozdób truskawkami, listkiem mięty i wstaw na godzinę do lodówki.