Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser light - truskawki, ricotta i biszkopty
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8637
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8637
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Ricottę wymieszaj z jogurtem, dodaj 4 łyżki stewii i mieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
W szklanym naczyniu ułóż kolejno warstwy: biszkopty, krem, truskawki, krem.
Na końcu ozdób truskawkami, listkiem mięty i wstaw na godzinę do lodówki.