Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser light - truskawki, ricotta i biszkopty
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Ricottę wymieszaj z jogurtem, dodaj 4 łyżki stewii i mieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
W szklanym naczyniu ułóż kolejno warstwy: biszkopty, krem, truskawki, krem.
Na końcu ozdób truskawkami, listkiem mięty i wstaw na godzinę do lodówki.