Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser można jeść bez wyrzutów. Smakuje obłędnie zarówno bez dodatków, jak np. ze świeżymi owocami. Szczerze polecam :-)
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 235
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 527
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 715
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1136
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 220
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6099
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 235
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 527
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 715
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1136
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 220
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6099
Składniki
Żelatynę należy zalać 3 łyżkami zimnej wody i odstawić do napęcznienia. Podgrzać mleko z z kakao i miodem. Dodać żelatynę i dokładnie rozpuścić ją w mleku. Odstawić do ostygnięcia. Wystudzone mleko z kakao i miodem oraz żelatyną wymieszać z jogurtem, przelać do pucharków i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny. Przed podaniem można posypać siekaną czekoladą lub ozdobić ulubionymi owocami. Smacznego :-)