Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez cukrowy, zdrowy deser którym można grzeszyć bez wyrzutów sumienia. Jest to zdrowy deser, który jest słodki dzięki owocom, czekoladzie, porcji dżemu bez cukru. Zimową porą desery też mogą być pyszne i mega zdrowe. Możemy przemycić w nim kaszę w postaci budyniu.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2580
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5310
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 217
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2580
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5310
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 217
Składniki
Kaszę gotuję z mlekiem kokosowym i 100 ml wody. Jak zgęstnieje jeszcze ciepłą miksuję blenderem. Krem: Awokado skrapiam sokiem z cytryny, czekoladę gorzką rozpuszczam w kąpieli wodnej, do ciepłej czekolady dodaję awokado i miksuję blenderem. Do pucharków wkładam budyń, na to krem czekoladowy, na to zmiksowane blenderem owoce kaki, cząstki mandarynek obrane z błonek. Gruszki kroję na cząstki i grilluję na patelni grillowej. Gruszki dodaję do deseru, jogurt, dżem, wafel, cytrynę.