Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla nas rewelacja... ...znikła bardzo szybko jeszcze w trakcie sporządzania:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19263
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232138
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19263
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232138
Składniki
Gotujemy mleko. Dodajemy do niego masło i mieszamy aż sie rozpuści. Dosypujemy cukier i kakao. Mieszamy na ogniu aż powstanie jednorodny, ciemnobrązowy płyn. Ściągamy z ognia. Dodajemy mleko w proszku. Miksujemy aż znikną wszystkiee grudki. Wylewamy na formę i do lodówki.