Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit krówka - pięć minut pracy i gotowe :-)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 261
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1193
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1243
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13376
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 261
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1193
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1243
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13376
Składniki
1. Wszystkie składniki włóż do pojemnika blendera. 2. Zmiksuj na gładką masę. 3. Przełóż do prostokątnego pojemniczka o wymiarach około 13 cm x 10 cm. 4. Włóż do lodówki. 5. Gdy masa stężeje pokrój na kostki. 6. Przechowuj w lodówce. 7. Smacznego.