Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit krówka - pięć minut pracy i gotowe :-)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1361
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 303
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1361
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 303
Składniki
1. Wszystkie składniki włóż do pojemnika blendera. 2. Zmiksuj na gładką masę. 3. Przełóż do prostokątnego pojemniczka o wymiarach około 13 cm x 10 cm. 4. Włóż do lodówki. 5. Gdy masa stężeje pokrój na kostki. 6. Przechowuj w lodówce. 7. Smacznego.