Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzę do was z kolejnym słodkim przepisem. Kojarzycie ciasteczka Reese's? Mniam, ale patrząc jednak na ich skład można mieć wyrzuty sumienia, więc dlaczego by nie zrobić ich samemu, zwłaszcza, że przepis jest banalny ;)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1102
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1102
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i po delikatnym przestudzeniu smarujemy dno foremek na babeczki. Odstawiamy na chwilę do lodówki, aby czekolada zastygła.
Na zastygniętą czekoladę dajemy trochę masła orzechowego i możemy je delikatnie rozsmarować po czekoladzie.
Na masło orzechowe dajemy drugą warstwę czekolady i ponownie czekamy aż zastygnie ;) Ot i cała filozofia. Czekoladki są na prawdę smaczne i wbrew moim oczekiwaniom nie aż tak słodkie. Dlatego możemy zrobić je wyższe;) Polecam z całego serca, Smacznego!