Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, rumiane i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubionymi dodatkami, jak np. marmoladą, dżemem, owocami i bitą śmietaną. To świetny pomysł na śniadanie lub pyszną kolację.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11824
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 103
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8447
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155285
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1147
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11824
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 103
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8447
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155285
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1147
Składniki
Mąkę wsypać do miski, dodać proszek do pieczenia, sól, cukier, cukier wanilinowy. Wszystko wymieszać a następnie dodać jajka, olej roślinny oraz mleko. Zmiksować mikserem na gładką masę, tylko do połączenia się składników. Ciasto odstawić na około 15min, aby "odpoczęło". Rozgrzać gofrownicę. Gofry piec w gofrownicy do rumianego koloru. Studzić na kratce. Podawać z bitą śmietaną lub ulubionymi dodatkami.