Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, rumiane i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubionymi dodatkami, jak np. marmoladą, dżemem, owocami i bitą śmietaną. To świetny pomysł na śniadanie lub pyszną kolację.
Sushi warzywne jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych wersji sushi. Dzi...
Odsłon: 23
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam ekspresowe placki z cukinii. Zakochacie...
Odsłon: 12954
Ciasto na Dzień Kobiet to elegancki i apetyczny czekoladowy sernik bez piecze...
Odsłon: 140
Sushi warzywne jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych wersji sushi. Dzi...
Odsłon: 23
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam ekspresowe placki z cukinii. Zakochacie...
Odsłon: 12954
Ciasto na Dzień Kobiet to elegancki i apetyczny czekoladowy sernik bez piecze...
Odsłon: 140
Składniki
Mąkę wsypać do miski, dodać proszek do pieczenia, sól, cukier, cukier wanilinowy. Wszystko wymieszać a następnie dodać jajka, olej roślinny oraz mleko. Zmiksować mikserem na gładką masę, tylko do połączenia się składników. Ciasto odstawić na około 15min, aby "odpoczęło". Rozgrzać gofrownicę. Gofry piec w gofrownicy do rumianego koloru. Studzić na kratce. Podawać z bitą śmietaną lub ulubionymi dodatkami.