Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na lody teoretycznie już za nami, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by samemu takowe przygotować w domu ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1099
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13071
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1099
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13071
Składniki
Śmietankę ubić na sztywno. Wlać mleko skondensowane, zmiksować, schować na kilka godzin do zamrażarki (u mnie 6 godz.) Następnie nakładać do miseczek/pucharków polać frużeliną u mnie wiśniowa i ozdobić świeżą mięta ;)