Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem na parze,aż zbieleją.
Masło i Kasie utrzeć( ok.10 min.) z cukrem pudrem i cukrem waniliowym
Gdy masło będzie dobrze utarte bardzo powoli wlewać jajka,by się masa nie zważyła.
Masę podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao(chwilkę wymieszać mikserem)
Wafle przekładać na przemian raz masa białą raz kakaową(cienko smarować)Zawinąć w folię aluminiową lub w opakowania po waflach i odstawić do lodówki na 12 godzin.Smacznego