Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zagnieść tak aby odchodziło od ręki,przykryć ręcznikiem i odstawić w ciepłe miejsce na około 2 godziny
w tym czasie przygotować owoce sezonowe np.porzeczki
wyrośnięte ciasto przełożyć do dowolnej wielkości blaszki wysmarowanej masłem lub margaryną ,na wierzch ułożyć owoce,piec około 30 minut w 150 - 180 stopniach ,ostudzone można posypać cukrem pudrem.Życzę smacznego