Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 496
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 112
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 188
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 154
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 496
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 112
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 188
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 154
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie zagnieść tak aby odchodziło od ręki,przykryć ręcznikiem i odstawić w ciepłe miejsce na około 2 godziny
w tym czasie przygotować owoce sezonowe np.porzeczki
wyrośnięte ciasto przełożyć do dowolnej wielkości blaszki wysmarowanej masłem lub margaryną ,na wierzch ułożyć owoce,piec około 30 minut w 150 - 180 stopniach ,ostudzone można posypać cukrem pudrem.Życzę smacznego