Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i zdrowe danie. Dodatki pozwolą je "przemycić" nawet najmłodszym a to niezwykle ważne w ich żywieniu.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5472
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5472
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Składniki
Makaron przepłukać na sicie zimną wodą. Przełożyć do miseczki i zalać wrzątkiem pod przykryciem . Przestudzić. Połączyć z pozostałymi składnikami . Dokładnie wymieszać. Z dyni ściąć górę. Środek wydrążyć. Oprószyć delikatnie solą. Włożyć przygotowane wcześniej nadzienie. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi. Przykryć odciętą częścią. Wstawić do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec do miękkości (około 80 minut)