Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i zdrowe danie. Dodatki pozwolą je "przemycić" nawet najmłodszym a to niezwykle ważne w ich żywieniu.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 15
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 20
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 17
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 12
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 10
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 15
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 20
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 17
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 12
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 10
Składniki
Makaron przepłukać na sicie zimną wodą. Przełożyć do miseczki i zalać wrzątkiem pod przykryciem . Przestudzić. Połączyć z pozostałymi składnikami . Dokładnie wymieszać. Z dyni ściąć górę. Środek wydrążyć. Oprószyć delikatnie solą. Włożyć przygotowane wcześniej nadzienie. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi. Przykryć odciętą częścią. Wstawić do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec do miękkości (około 80 minut)