Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bez cukru, nadadzą się nawet dla osób na diecie redukcyjnej. Wartości odżywcze: Porcja: 1 ciasteczko Kalorie: 34 kcal Węglowodany: 6,4 g Białko: 0,9 g Tłuszcz: 0,7 g
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Składniki
1. W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, erytrytol i kakao. Osobno wymieszaj ekstrakt waniliowy z wodą.
Dodaj mokre składniki do suchych, dokładnie wymieszaj.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, rękami uformuj około 16 kulek i rozłóż na blaszce delikatnie spłaszczając. Piecz w 180°C przez 10 minut i pozostaw do ostygnięcia.