Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są mięciutkie, puszyste i przepyszne! A do tego robi się je błyskawicznie!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 807
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5723
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9528
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 259
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 807
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5723
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9528
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 259
Składniki
Olej wlać do garnka i rozgrzać.
Wszystkie składniki zmiksować w naczyniu. Ciasto będzie kleiste ale nie trzeba dosypywać mąki bo pączusie stracą na puszystości.
Potrzebne nam będą 2 łyżeczki. Jedną łyżeczką nabieramy porcję ciasta a drugą zsuwamy ciasto do nagrzanego oleju. Łyżeczki możemy moczyć w oleju - to ułatwi nam zsuwanie ciasta. Pączki rosną w trakcie smażenia. Powinny obracać się same. Smażymy na złoto. Wyjmujemy np szczypcami i osączamy na ręczniku papierowym. Posypujemy cukrem pudrem. Smacznego!